söndag 22 mars 2009

Massor av dans!




Var på workshop med Ola från Sundsvall
ThunderBoots igår, och det var lika roligt som alltid. Att dansa är verkligen det bästa som finns! Jag tycker det är så synd att inte fler här i stan har upptäckt tjusningen med linedance. Om man gillar att dansa och har en blandad musiksmak så borde det inte finnas några ursäkter för att inte prova på :)

+ Det största plusset tycker jag är att man slipper välja dansstil, vi dansar allt!
+ Det är korta kombinationer (vanligtvis 32-64 steg) man dansar om och om igen till musik, man behöver alltså inte traggla flera 3-minutersprogram.
+ Återigen, variationen. Den ena låten kan vara en fin lugn nightclub, nästa en fartfylld polka, den tredje en cool funk, den fjärde en energifylld irländsk, den femte en cha cha, osv osv.
+ Gemenskapen på dansgolvet!
+ Självklart motion och träning. Man kan hitta muskler man inte visste fanns :)
+ Det finns inga fel i linedance, bara variationer!
+ Passar ALLA oavsett om man dansat i 20 år eller aldrig tagit ett enda steg. Alla danser passar såklart inte alla, men det finns allt från korta jätte-super-enkla danser till långa superkrångliga. Det finns till och med sittande linedance för de som inte kan använda benen!

- Minus? Nej.. Det enda jag kan komma på som skulle kunna vara negativt är att det inte är någon närkontakt om man gillar pardans. MEN, det finns par-linedance! Så försök inte!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar